• feet cr
  • feet-barefoot 00241940 cr
  • Grown mans feet 1 cr
  • Muddy Feet cr
  • shutterstock 798456 cr
  • Verzorgingsproducten voor de pedicure.
  • Groot assortiment voetverzorgingsproducten
  • Voor grootverbruikers en instellingen
  • Sportverenigingen en geriatrische instellingen
  • Kromme tenen... nee toch?

Alles voor de (Medisch-) Pedicure en Schoonheidsspecialist

Webshop en winkel

Hier vindt u algemene informatie over al onze producten. Deze producten zijn te koop via de onze webshop of winkel in Schiebroek. De webshop is actief. en te vinden onder webshop podiamed.nl  UIteraard kunt u uw bestellingen voorzien van naam en adres gegevens nog steeds opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen in de webshop: gebruik de volgende link :

https://webshop.podiamed.nl/customer/account/login/. Na het aanmaken van een account ontvangt u de volgende link

Uw e-mail ............Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.';document.getElementById('cloakd4a9bd0b11ddfed8409eb218ccf49072').innerHTML += ''+addy_textd4a9bd0b11ddfed8409eb218ccf49072+'<\/a>'; moet bevestigd worden, voordat u deze kunt gebruiken om in te loggen bij onze winkel.

Gebruik deze bevestigingslink. om de e-mail te bevestigen. Deze link is maar één keer geldig.

U krijgt van ons later nog een mail na goedkeuring en gebruik dan de volgende waarden om in te loggen:
E-mail:
Uw zelf aangemaakte wachtwoord:

Na het aanklikken van de bevestigings link worden uw gegevens gecontroleerd en ontvangt u een TWEEDE MAIL met de volgende tekst : Uw account is geactiveerd

Om in te loggen gaat u naar login of Mijn Account bovenaan elke pagina, en vult daar uw e-mail adres en wachtwoord in. Hierna kunt u inloggen en winkelen.

  
                                                                                                          
        
         

 

kijk bij applicatie cursussen voor schimmeldiagnostiek, doorscholing schimmeldiagnostiek, oncolgisch voetzorg verlener, geriatrisch voetzorgverlener en kleurenspectrum van de huid. Alle hier op deze locatie Podiamed Rotterdam !

Product trainingen zijn van groot belang om uw klanten op juiste wijze te kunnen informeren. Vaak zijn simpele oplossingen al voldoende om de problemen te verhelpen. Hallux podotherapie heeft een aantal trainingen gepland  om de voetzorgverleners uit te leggen en zelf te laten ervaren dat sommige voetproblemen gemakkelijke in de praktijk opgelost kunnen worden met standaard inleg zolen. Om dit vakkundig te kunnen doen zijn er diverse datums beschikbaar om de trainingen bij te wonen. Een aanvulling op uw kennis. Zie het cursus overzicht voor de beschikbare data.. Geaccrediteerd met 10 punten.

BIJ PODIAMED MAG U ZELF AANGEVEN HOE HET CURSUS PROGRAMMA ERUIT KOMT TE ZIEN !

Wij zijn druk bezig ons cursus en trainings programma te vernieuwen. Afgelopen 4 jaar hebben wij diverse cursussen en trainingen gegeven en het leek ons tijd voor vernieuwing. Tenslotte staat uw markt niet stil. Om een goede aansluiting met de bestaande behoefte te behouden roepen wij u hulp in. Via ons contact formulier of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u kenbaar maken waar u naar uitziet. Na de zomer presenteren wij u een verzameling van alle suggesties die bij ons binnenkomen.

Groot assortiment

Zowel in de winkel als op de webshop wordt een groot assortiment aangeboden. Van crêmes tot aan pedicure stoelen en motoren. Ook kleding, tangen, scharen, demi-water en disposabels.

Groothandel

De winkel en webshop zijn enkel toegankelijk voor bedrijven. Podiamed levert geen producten aan particulieren. Heeft u een eigen praktijk of bedrijf in voetverzorging? Neem dan contact op hoe u ook de fantastische producten kan bestellen....

Onze zomersluiting valt dit jaar in week 32; maandag 7 augustus tot en met maandag 14 augustus. DINSDAG 15 AUGUSTUS 2017 STAAN WE WEER VOOR U KLAAR. FIJNE ZOMERVAKANTIE.Met onze vakantie sluiting ligt ook onze pakketdienst stil. Dit houdt in dat alle bestellingen zowel per mail als via de webshop pas na dinsdag 15 augustus worden verwerkt en uitgeleverd.

Op de Beurs van Ahoy hebben we naast onze "eigen " producten ook een nieuwe lijn. BAEHR, geintroduceerd. Een innovatieve lijn met crèmes, desinfectie, vloeistoffen voor uw moter en een totaal vernieuwde pedicuremoter. Voorzien van een ultra licht handstuk , 40.000 toeren , een totaal display en een medical device klasse 2 .Kom in de groothandel rustig kijken en uitproberen ! .

Contactgegevens

PodiamedLog 100

Dotterbloemstraat 20
3053 JV Rotterdam

010-4612002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webshop.podiamed.nl

KVK 24167560

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 20.00 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure