Cursussen

Welkom op onze site. Deze pagina omvat algemene informatie omtrent onze trainingen. Via cusus overzicht/ overizcht planning komt u bij het gehele bestand van trainingen.

Gratis parkeerplaatsen

Alle cursussen worden gegeven in onze eigen groothandel PODIAMED gelegen aan de Dotterbloemstraat 20 te Rotterdam. Alhoewel wij een aantal gratis parkeerplaatsen bezitten voor de deur zijn deze lang niet genoeg voor iedereen. Derhalve verzoeken wij u uw auto op de parkeerplaats voor lang parkeren op de Veldkampweg te zetten (bij de rode brievenbus). Op deze wijze is er voor iedereen voldoende plaats. Bent u te vroeg voor een cursus geen probleem,u kunt altijd genieten van een gratis bakje thee of koffie. Na inschrijving ontvangt u geen aparte uitnodiging maar een melding op uw scherm dat de inschrijving is voltooid. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u een email ter herinnering, na deze datum is het niet meer mogelijke de gereserveerde workshop kosteloos te annuleren. Elke inschrijving is voor één workshop en voor één persoon. Inschrijven voor meerdere personen kan door voor iedereen de registratie velden in te vullen. Zo blijft de telling op de site correct en komen de groepen niet onverwacht te vol. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betreffende training vanuit Podiamed. Mocht een training onverhoopt niet zo veel deelnemers trekken wordt de betaling in de groothandel geregeld op de dag van de training zelf. 

Benodigdheden

Benodigdheden voor de diverse cursussen staan per cursus vermeld. Voor massagetrainingen geldt altijd dat u een stoelhoes, 2 x handdoek, 2 x gastendoek nodig heeft tenzij anders vermeld.

Na afloop van de cursus is er altijd gelegenheid om uw boodschappen te doen. Wij hopen u spoedig op één van deze cursussen te mogen begroeten..........

Voor sommige cursussen staan verschillende mogelijkheden in data. Dit betekend dat dezelfde cursus/workshop op verschillende data plaats vinden. Let u er aub op dat u de juiste data voor zich heeft als u zich inschrijft.

Team Podiamed

Contactgegevens

logo msk podiamed

Website: www.msk.nl | www.podiamed.nl

Weshop: www.msk.nl | www.webshop.podiamed.nl

MSK-podiamed B.V. | Ambacht 2 | 5301 KW Zaltbommel | KvK 30031767

MSK-podiamed B.V. | Dotterbloemstraat 20 | 3053 JV Rotterdam | tel : 010-4612002 showroom rotterdam 

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.00 tot 17.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
9.00 tot 17.00 uur
9.00 tot 13.00 uur

 

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure