Belasting en administratie voor ondernemers GRATIS (3)

Daar belasting zaken nogal droge stof kan zijn zal de workshop op een levendige, niet uitputtende, in heldere taal en met praktijvoorbeelden gegeven worden. Tijdens de workshop is er genoeg ruimte om vragen te stellen.

Workshop Belasting en administratie voor ondernemers

Als je voor jezelf wilt beginnen als ondernemer (of misschien ben je dat al) dan krijg je te maken administratie en belastingen. En of je nu je bedrijfsadministratie of belastingzaken zelf gaat doen of onderbrengt, dan is het in beide gevallen beslist handig als je enig inzicht hebt in de spelregels. Immers beide zijn een belangrijk onderdeel van je ondernemerschap en kan voorkomen dat je voor financiƫle verassingen komt te staan of dat je niet optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden.

Naast de meest voorkomende aspecten van het voeren van een administratie en belastingregelgeving zullen ook belangrijke nieuwe ontwikkelingen besproken worden. Zoals de opvolging van de huidige KOR-regeling per 1 januari 2020, aanpassing BTW-nummer, peducure wel of niet BTW vrijgesteld en de geplande aanpassing van de fiscale behandeling van de studiekosten.

De workshop zal levendig worden gegeven met tal van praktijkvoorbeelden en met genoeg ruimte om vragen te stellen. Zo wordt een droge stof toch nog leuk!

DEZE WORKSHOP WORDT U GRATIS AANGEBODEN IN SAMENWERKING MET BBM SUPPORT BELASTING - & ADMINSTRATIEKANTOOR

Graag verzoeken wij u om na inschrijving ook daadwerkelijk te komen en bij verhindering tijdig een afmelding door te geven

.Zo worden er geen plaatsen onnodig bezet gehouden

evenement eigenschappen

Startdatum 31-10-2019 14:00
Einddatum 31-10-2019 16:00
Max. deelnemers 34
Ingeschreven 15
Aantal plaatsen 19
Prijs per persoon Gratis
Locatie Podiamed Schiebroek
Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt

Contactgegevens

logo msk podiamed

Website: www.msk.nl | www.podiamed.nl

Weshop: www.msk.nl | www.webshop.podiamed.nl

MSK-podiamed B.V. | Ambacht 2 | 5301 KW Zaltbommel | KvK 30031767

MSK-podiamed B.V. | Dotterbloemstraat 20 | 3053 JV Rotteram | tel : 110-4612002 showroom rotterdam 

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure