Ontspannende Voetreflex massage met drukpunten twee dagen (3)

Door de kennis van de reflexzones te combineren met het masseren ervan, kun je lichaamsdelen, die vrijver verwijderd zijn van de voeten, positief beinvloeden. De werking van de massage wordt vele malen effectiever en dieper. Het bewustzijn speelt hierin een grote rol!

Tijdens de training komen uiteraard de verschillen tussen de rechtervoet ( ratio ) en de linkervoet ( gevoel) aan de orde. Het voelen van de kristallen en de betekenis hiervan. Hoe kunnen onderdelen er worden uitgelicht en gecombineerd met reeds aangeleerde massages. Wat kunt je doen als iemand oorontstekeing, slechte stoelgang of veel hoofdpijn heeft.

De training bestaat uit twee praktijk dagen met heel veel kennis overdracht.Alles wordt u duidelijk uitgelegd en ondersteund door uitgeprint materiaal.Het is veel leren door ervaren. 

De lerares, Shirley Winnemuller  is 30 jaar geleden begonnen als schoonheidsspecialiste en intergeert al 20 jaar voetreflex in veel behandelingen. Voetreflex is een complexe studie welke onmogelijk zou zijn om in twee dagen aan te leren. Voetreflexmassage is een massagevorm gebaseerd op de reflexpunten. Mooi als aanvulling in een schoonheidssalon, pedicurepraktijk, sportmassage of in de oudere zorg.

Doel:

* kennis te vergaren over de reflexzones en deze kunnen benoemen en masseren

* hoe de technieken te integreren in eventuele bestaande behandelingen

* clientgerichte adviezen over eventuele vervolgbehandelingen.

* ontspanning en bewustwoording

* mogelijkheden van olien, pasta's, voet/been scrubs en pakkingen

* demonstratie hoe de massage een cosmetisch karakter kan krijgen.

De training wordt gegeven op Donderdag 26 september 2019 van 10.00 tot 16.00 en Donderdag 10 oktober 2019  van 10.00 tot 14.00 uur en afgesloten met een certificaat.Op de tweede dag is er een uitloop mogelijk tot maximaal 15.00 uur. ( afhankelijk van de grote van de groep)Belangrijk is dat er geoefend wordt tenslotte is het leren door ervaren. Er wordt gewerkt in kleine groepjes en op elkaar zodat de ervaring zowel als client en als behandelaar wordt opgedaan.  U hoeft dus GEEN MODEL mee te nemen. Het vermelde bedrag is voor twee trainingsdagen incl gebruik van producten en lunch.

Producten komen uit de lijn van la cremerie, een natuurlijke lijn die perfect aansluit op de behandeling. Een eenvoudige lunch en de mogelijkheid de diverse producten uit te proberen zijn bij de training ingesloten.

 Zelf meenemen: Stoelhoes , 2 x handdoek, 2 x compress doek bij voorbaat dank.

evenement eigenschappen

Startdatum 26-09-2019 10:00
Einddatum 26-09-2019 16:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 3
Prijs per persoon €151,25
Locatie Podiamed Schiebroek
Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt

Contactgegevens

logo msk podiamed

Website: www.msk.nl | www.podiamed.nl

Weshop: www.msk.nl | www.webshop.podiamed.nl

MSK-podiamed B.V. | Ambacht 2 | 5301 KW Zaltbommel | KvK 30031767

MSK-podiamed B.V. | Dotterbloemstraat 20 | 3053 JV Rotteram | tel : 110-4612002 showroom rotterdam 

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure