GRATIS Op Reis Door Honingland

Op Reis Door Honingland

Wat is honing? Wat doet honing?

Wat is het verschil tussen ‘normale’ honing en medicinale honing?

Hoe zetten we het in binnen de pedicure praktijk ?

Als deze vragen u aanspreken is deze training zeker wat voor u !. Speciaal voor de pedicures hebben we de importeur van MEDIHONEY® bereid gevonden een workshop te verzorgen over honing en honingproducten.

Niet alle honing is hetzelfde en de verschillen in werking en effectiviteit zijn erg groot. MEDIHONEY® is samengesteld uit Leptospermum Scoparium honing uit Nieuw-Zeeland en wordt wereldwijd beschouwd als dé standaard. Door haar samenstelling is deze honing uniek en onderscheidt het zich op veel vlakken van andere honingsoorten:

MEDIHONEY® werkt op meerdere fronten tegelijk aan de wondgenezing. Het kenmerkt zich door een hoge antibacteriële- en antischimmel werking, het stimuleert de afweerreacties, het is ontstekingsremmend, het biedt effectief debridement en wondreiniging en het elimineert snel wondgeur

MEDIHONEY® is wereldwijd de meest toegepaste en wetenschappelijk best onderbouwde medicinale honing voor de behandeling van gecompliceerde wonden en brandwonden. De producten zijn niet alleen CE klasse IIb gecertificeerd, maar ook goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.

MEDIHONEY® is wetenschappelijk zeer goed onderbouwd. Veel studies, waaronder gerandomiseerde gecontroleerde klinische trials, tonen aan dat de wondgenezing significant sneller gaat met MEDIHONEY® dan met conventionele verbanden.

De toepassingen van honing zijn zeer divers, de markt van honingproducten voor de voetzorgverlening biedt ook diverse merken. Waar op te letten bij de keuze van een honingproductlijn is informatie essentieel. Onderbouwing en correcte uitleg naar uw klant staat professioneel en wekt vertrouwen.

Laat u meenemen op de reis door honingland en leer de inzetbaarheid van een specialiste op dit gebied. Deze training is zowel voor de beginnende pedicure als voor de medisch pedicure interessant. Bent u OVV er of heeft u binnen uw praktijk te maken met oncologische patiënten dan is de inzetbaarheid van de MEDHONEY® Derma Crème bij radiotherapie zeker belangrijke informatie. De crème is opgenomen in de nieuwe landelijke richtlijn bij verzorging van de huid tijdens en na bestraling.

Profiteer nu van deze buitenkans en schrijf u in op deze GRATIS training.

evenement eigenschappen

Startdatum 22-03-2018 11:00
Einddatum 22-03-2018 12:00
Max. deelnemers 35
Ingeschreven 13
Aantal plaatsen 22
Prijs per persoon Gratis
Locatie
Podiamed Schiebroek
Dotterbloemstraat 20
Podiamed Schiebroek
22
Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt

Contactgegevens

PodiamedLog 100

Dotterbloemstraat 20
3053 JV Rotterdam

010-4612002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webshop.podiamed.nl

KVK 24167560

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 20.00 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure