Open deur Verkoop training

Sinterklaas feest bij Podiamed 

Open deur dag Verkoop traning

Verkopen begint op de stoel, op het moment dat de client in je vizier is. Zelfs ambulant is er prima een verkoop strategie te handhaven . Verkopen zonder het gevoel te hebben iemand iets aan te smeren kan men leren. 

Zorg dat je de kennis bezit en overtuigt bent van uzelf, uw product en uw behandelingen. Een tijfelende verkoper verkoopt niets. Hoe beleeft wu klant de behandeling ? Zit deze op zijn/haar telefoon, vindt er een gesprek plaats, heeft iemand een momentje voor zichzelf. Allemaal punten om aan te haken met reclame. Als met het gedrag weet kan men er ook op inspelen. 

Verkoopgesprekken vergen steeds meer. Ook bij bestaande relaties moet steeds die overtuiging aanwezig zijn. Het draait om non-verbale communicatie. Het lezen van je klant, het creëren van de behoefte en dat allemaal in de veilige ambiance van je behandeling. 

Wie anders dan jij en jij alleen kan een klant informeren over de juiste producten en handelswijze. Tijdens de verkoop training komen alle aspecten aan bod. Een veilige vertrouwde omgeving te creëren, professionele opstelling, kennis,overdracht en non verbale communicatie.

Tevens aandacht voor de digitale weg. Maakt u wel optimaal gebruik van alle mogelijkheden binnen uw praktijk op gebied van internet, digitale reclame, gestuurde evaluaties?

Aan de hand van bedrijfsvoorbeelden specifiek toegespitst op de pedicure praktijk worden alle denkbare situaties besproken. Om het geheel nog interactiever te maken en toe te spitsen op uw situatie mag u zelf de situaties inbrengen waarin u zich bevindt en uiteraard welke uitkomst deze met zich mee heeft gebracht. 

Acreditatie punten in aanvraag 

Deze training wordt u gratis aangeboden door Sinterklaas

evenement eigenschappen

Startdatum 07-12-2019 11:30
Einddatum 07-12-2019 12:30
Max. deelnemers 80
Ingeschreven 80
Aantal plaatsen 0
Prijs per persoon GRATIS
Sorry, the event is now full and we could not accept more registration

Contactgegevens

logo msk podiamed

Website: www.msk.nl | www.podiamed.nl

Weshop: www.msk.nl | www.webshop.podiamed.nl

MSK-podiamed B.V. | Ambacht 2 | 5301 KW Zaltbommel | KvK 30031767

MSK-podiamed B.V. | Dotterbloemstraat 20 | 3053 JV Rotteram | tel : 110-4612002 showroom rotterdam 

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure