• feet cr
 • feet-barefoot 00241940 cr
 • Grown mans feet 1 cr
 • Muddy Feet cr
 • shutterstock 798456 cr
 • Verzorgingsproducten voor de pedicure.
 • Groot assortiment voetverzorgingsproducten
 • Voor grootverbruikers en instellingen
 • Sportverenigingen en geriatrische instellingen
 • Kromme tenen... nee toch?

Alles voor de (Medisch-) Pedicure en Schoonheidsspecialist

Lieve klanten

Vandaag is de nieuwe webshop voorzichtig in de lucht gegaan. We zijn druk bezig met de controles of alles goed in de systemen komt te staan. De eerste orders zijn verwerkt maar zeker niet zonder strubelingen.

Op 21 september is Podiamed te gast bij het pedicure congres met het thema ;" Voeten op Leeftijd" in Nieuwegein. 

7 DECEMBER SINTERKLAAS FEEST - OPEN DEUR DAG- BIJ pODIAMED MET SPECTACULAIRE AANBIEDINGEN, WORKSHOPS, DEMONSTRATIES, INFORMATIE EN LEZINGEN ZIE ONS CURSUS OVERZICHT EN SCHRIJF u IN!

Webshop en winkel

Hier vindt u algemene informatie over al onze producten. Deze producten zijn te koop via de onze webshop of winkel in Schiebroek. De webshop is actief. en te vinden onder webshop podiamed.nl  UIteraard kunt u uw bestellingen voorzien van naam en adres gegevens nog steeds opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen in de webshop: gebruik de volgende link :

 • https://webshop.podiamed.nl/customer/account/login/.
 • Na het aanmaken van een account ontvangt u de volgende link
 • Uw e-mail moet bevestigd worden, voordat u deze kunt gebruiken om in te loggen bij onze winkel.
 • Gebruik deze bevestigingslink. om de e-mail te bevestigen. Deze link is maar één keer geldig.
 • U krijgt van ons later nog een mail na goedkeuring en gebruik dan de volgende waarden om in te loggen:
  E-mail:
  Uw zelf aangemaakte wachtwoord:
 • Na het aanklikken van de bevestigings link worden uw gegevens gecontroleerd en ontvangt u een TWEEDE MAIL met de volgende tekst : Uw account is geactiveerd
 • Om in te loggen gaat u naar login of Mijn Account bovenaan elke pagina, en vult daar uw e-mail adres en wachtwoord in. Hierna kunt u inloggen en winkelen.

WORKSHOPS EN TRAININGINGEN

Wij zijn druk bezig ons cursus en trainings programma te vernieuwen. Afgelopen 4 jaar hebben wij diverse cursussen en trainingen gegeven en het leek ons tijd voor vernieuwing. Tenslotte staat uw markt niet stil.Langzaam krijgt ons trainings programma vorm. Uiteraard is het nog lang niet volledig en volgen er nog diverse trainingen.

Mocht u interesse hebben in een van onze trainingen of workshops kunt u zich via de site inschrijven. Na u inschrijving ontvangt u een factuur voor de desbetreffende training/workshop.   

Groot assortiment

Zowel in de winkel als op de webshop wordt een groot assortiment aangeboden. Van crêmes tot aan pedicure stoelen en motoren. Ook kleding, tangen, scharen, demi-water en disposabels.

Groothandel

De winkel en webshop zijn enkel toegankelijk voor bedrijven. Podiamed levert geen producten aan particulieren. Heeft u een eigen praktijk of bedrijf in voetverzorging? Neem dan contact op hoe u ook de fantastische producten kan bestellen....

Op de Beurs van Houten hebben we naast onze "eigen " producten ook een nieuwe lijn. BAEHR, geintroduceerd. Een innovatieve lijn met crèmes, desinfectie, vloeistoffen voor uw moter en een totaal vernieuwde pedicuremoter. Voorzien van een ultra licht handstuk , 40.000 toeren , een totaal display en een medical device klasse 2 .Kom n de groothandel rustig kijken en uitproberen !

De nieuwe make - up lijn van ARCANCIL  is binnen ! kom gezellig langs op woensdag en vrijdag is onze visagiste aanwezig voor uitleg en ondersteuning.

Contactgegevens

PodiamedLog 100

Dotterbloemstraat 20
3053 JV Rotterdam

010-4612002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webshop.podiamed.nl

KVK 24167560

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure