• feet cr
  • feet-barefoot 00241940 cr
  • Grown mans feet 1 cr
  • Muddy Feet cr
  • shutterstock 798456 cr
  • Verzorgingsproducten voor de pedicure.
  • Groot assortiment voetverzorgingsproducten
  • Voor grootverbruikers en instellingen
  • Sportverenigingen en geriatrische instellingen
  • Kromme tenen... nee toch?

Alles voor de (Medisch-) Pedicure en Schoonheidsspecialist

Lieve klanten

Op 28 september is Podiamed te gast bij het voetcongres. Het thema is reuma en de locatie is Landgoed de Horst in Driebergen. 

7 DECEMBER SINTERKLAAS FEEST - OPEN DEUR DAG- BIJ pODIAMED MET SPECTACULAIRE AANBIEDINGEN, WORKSHOPS, DEMONSTRATIES, INFORMATIE EN LEZINGEN ZIE ONS CURSUS OVERZICHT EN SCHRIJF u IN!

VAKANTIE SLUITING: DINSDAG 24 DECEMBER TOT 15.00 OPEN DAARNA GESLOTEN TOT EN MET WOENSDAG 1 JANUARI 2020. oP DONDERDAG 2 JANUARI 2020 ZIJN WE WEER OPEN.


Webshop en winkel

Hier vindt u algemene informatie over al onze producten. Deze producten zijn te koop via de onze webshop of winkel in Schiebroek. De webshop is actief. en te vinden onder webshop podiamed.nl  UIteraard kunt u uw bestellingen voorzien van naam en adres gegevens nog steeds opgeven via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De webshop kunt u vinden onder : www.webshop.podiamed.nl

om u te registreren klikt u op het poppetje rechts bovenaan of maakt u gebruik van onderstaande link:.https://www.webshop.podiamed.nl/my-account/?action=register

vul de volgende gegevens in

* gebruiksnaam 

* email adres 

* wachtwoord ( zelf gekozen )

* role: keuze maken uit : company ( bedrijf ) of student ( student aan een opleiding)

* company name ( bedrijfsnaam)

* vat number ( btw nummer ) 

* klik op registreren en uw account is aangemaakt 

Ook als u al klant was van de "oude "webshop of klant bent in onze groothandel moet er voor de nieuwe webshop een nieuw persoonlijk account aangemaakt worden. Daarna kunt u weer gewoon inloggen met het door uzelf gekozen wachtwoord en email adres. 

 

WORKSHOPS EN TRAININGINGEN

Wij zijn druk bezig ons cursus en trainings programma te vernieuwen. Afgelopen 4 jaar hebben wij diverse cursussen en trainingen gegeven en het leek ons tijd voor vernieuwing. Tenslotte staat uw markt niet stil.Langzaam krijgt ons trainings programma vorm. Uiteraard is het nog lang niet volledig en volgen er nog diverse trainingen.

Mocht u interesse hebben in een van onze trainingen of workshops kunt u zich via de site inschrijven. Na u inschrijving ontvangt u een factuur voor de desbetreffende training/workshop.   

Groot assortiment

Zowel in de winkel als op de webshop wordt een groot assortiment aangeboden. Van crêmes tot aan pedicure stoelen en motoren. Ook kleding, tangen, scharen, demi-water en disposabels.

Groothandel

De winkel en webshop zijn enkel toegankelijk voor bedrijven. Podiamed levert geen producten aan particulieren. Heeft u een eigen praktijk of bedrijf in voetverzorging? Neem dan contact op hoe u ook de fantastische producten kan bestellen....

Op de Beurs van Houten hebben we naast onze "eigen " producten ook een nieuwe lijn. BAEHR, geintroduceerd. Een innovatieve lijn met crèmes, desinfectie, vloeistoffen voor uw moter en een totaal vernieuwde pedicuremoter. Voorzien van een ultra licht handstuk , 40.000 toeren , een totaal display en een medical device klasse 2 .Kom n de groothandel rustig kijken en uitproberen !

De nieuwe make - up lijn van ARCANCIL  is binnen ! kom gezellig langs op woensdag en vrijdag is onze visagiste aanwezig voor uitleg en ondersteuning.

Contactgegevens

PodiamedLog 100

Dotterbloemstraat 20
3053 JV Rotterdam

010-4612002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webshop.podiamed.nl

KVK 24167560

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure